Update coronavirus

Door de gedwongen winkelsluiting kunt u onze winkel tijdelijk niet bezoeken. Online kunt u nog steeds bij ons terecht voor boeken, kantoorartikelen en drukwerk.

Tijdens de lockdown zijn wij geopend op maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 16:00 voor het ophalen en afleveren van UPS-pakketten. Toegang via de steeg aan de rechterkant van de winkel.

 

Winkel

Wilt u deze winter een goed boek lezen? Dat kan, u hoeft er de deur niet voor uit! Wij hebben een ruim assortiment aan boeken in de winkel. Als wij het boek dat u zoekt toch niet hebben, bestellen wij het voor u. Boeken die op maandagmiddag besteld zijn, bezorgen we woensdag nog bij u thuis.

Artikelen zoals cartridges, agenda’s, knutselspullen en papier hebben wij op voorraad. Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Helaas kan een deel van onze service niet doorgaan. Tijdschriften en kranten worden tot het einde van de lockdown helaas niet meer geleverd.

Drukkerij

De drukkerij blijft geopend! Drukwerk kunt u net als anders aanleveren via de mail. Voor familiedrukwerk zoals geboortekaarten en rouwkaarten kunt u een afspraak maken via e-mail of telefoon.

Copyservice

Ook printopdrachten voor onze copyservice kunt u naar ons mailen. Bij een minimale bestelling van €10 bezorgen wij het gratis in Grijpskerk en omstreken bij u thuis.

Veelgestelde vragen

Mijn UPS-pakketje is bij jullie afgeleverd. Zijn jullie open voor het afhalen van pakketjes?

Ja! Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 12:00 uur tot 16:00 uur geopend voor het afhalen van UPS-paketten. Toegang via de steeg aan de rechterkant van de winkel.

Ik wil een boek bij jullie bestellen, kan dat?

Ja dat kan, als je op maandagmiddag je boek besteld. Brengen wij het woensdag bij je langs. In Grijpskerk en omstreken bezorgen we gratis. Je kunt je bestelling doorgeven via e-mail: info@hoekstragrijpskerk, telefoon: 0594-212253 of WhatsApp: 06-22305241. Met vermelding van titel, auteur en/of ISBN.

Kan ik op bestelling tijdschriften/puzzelboekjes bij jullie kopen?

Nee, al onze tijdschriftenleveringen zijn stopgezet.  

Ik wil een Staatslot of Kraslot kopen, is dat mogelijk?

Nee, wij verkopen op dit moment geen producten van de Nederlandse Loterij. Voor grote bestelling kunt u wel contact met ons opnemen.

contact

Drukkerij & Boekhandel Hoekstra
Herestraat 41
9843 AJ Grijpskerk

E-mail: info@hoekstragrijpskerk.nl
Telefoon: 0594-212253
WhatsApp: 06-22305241

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 12.00 uur tot 16.00 uur geopend voor het afhalen of brengen van UPS pakketjes.